Alternatif Bank Diners Club Card İGA Lounge’dan Ücretsiz Yararlanma Fırsatı Sunuyor

10 Aralık 2019

Tüm alışverişlerden mil kazandıran, bu millerle ücretsiz uçak bileti, konaklama ve havaalanı transfer hizmetleri sunan Diners Club Card’ın sağladığı avantajlara yenileri eklendi.

Dünya çapında 1.000’den fazla havaalanı lounge alanına ücretsiz giriş ayrıcalığı sunan Diners Club Card’ın hizmet ağına İstanbul Havalimanı İGA Lounge da katıldı. Üstelik yenilenen mil programıyla kart sahipleri yurt içinde her 1 TL’lik harcamada 2 mile varan, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak yurtdışı kampanyası kapsamında da yurt dışında yapılan her 1 TL karşılığı harcamada 3 mile varan mil kazanıyor.

Dünyada 190 ülkede 28 milyon işyerinde geçerli olan ve 1.000’in üzerinde lounge alanından ücretsiz yararlanma imkânı sunan Alternatif Bank Diners Club Card, kullanıcılarına ayrıcalıklar sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, kartın sunduğu lounge hizmetinin Türkiye'deki kapsamı genişleyerek, İstanbul Havalimanı'nda yer alan İGA Lounge da kart sahiplerinin ücretsiz kullanımına sunuldu.

Aynı zamanda yenilenen mil programıyla Diners Club, her 1 TL’lik harcamada 2 mile varan, yılsonuna kadar devam edecek özel kampanya kapsamında ise yurt dışındaki her 1 TL karşılığı harcamaya 3 mile varan fırsatlarla müşterilerine kazandırmaya devam ediyor.

Kart sahipleri, elde ettikleri millerle alan vergisi de dâhil istedikleri havayolundan ücretsiz bilet alabiliyor. Mil tutarının yeterli olmaması halinde ise harcamalarının bir kısmını mil tutarından diğer kısmını kredi kartı harcaması şeklinde tamamlayabiliyor.

Seyahat ve yeme-içme alanlarında sunduğu avantajlarla dünyanın önde gelen markalarından biri olan Diners Club Card’ı Türkiye’de müşterilerine sunan tek banka olan Alternatif Bank’ın kartla birlikte sunduğu ayrıcalıklar hakkında www.alternatifbankdinersclub.com’dan bilgi alınabiliyor. Web sitesinden aynı zamanda kazanılan millerle uçak bileti, konaklama ve havaalanı transfer hizmetleri de satın alınabiliyor.

Kart, Troy Ödeme Sistemi aracılığıyla Türkiye’deki tüm POS cihazlarında kullanabiliyor, ödemeler hızlı, güvenli ve sorunsuz bir şekilde yapılabiliyor.