Alternatif Lease’in Genel Müdürü Emre Tongo Oldu

01 Nisan 2019

Alternatif Bank’ın iştiraklerinden Alternatif Lease’e Genel Müdür olarak, sektörün tecrübeli isimlerinden Emre Tongo atandı.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “Finansal kiralama sektörünün önde gelen kurumlarından ve iştiraklerimizden biri olan Alternatif Lease, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda esnek ve nitelikli çözümler üreterek grubumuz içerisinde destekleyici bir rol üstleniyor. Emre Tongo’nun tecrübesiyle Alternatif Lease'in büyüme yolculuğunda önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, kendisine görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Alternatif Lease Genel Müdürü Emre Tongo ise ‘’Müşterilerine özel finansal kiralama hizmetlerini içinde barındıran en uygun çözümleri sunarak, sektöründe adından söz ettiren Alternatif Lease’de görev almaktan mutluluk duyuyorum. Hedefleri doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Alternatif Bank’ın iştirakleriyle birlikte başarılarına yenilerini ekleyeceğine yürekten inanıyorum.” dedi.