Alternatif Yatırım'a Üst Düzey Atama

07 Şubat 2019

Alternatif Bank’ın iştiraklerinden Alternatif Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’de Satış’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı sektörün deneyimli isimlerinden Aybek Kök oldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “İştiraklerimizden Alternatif Yatırım, sunduğu yatırım hizmetleriyle bankamızın hedeflerini gerçekleştirmesinde ve müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarının karşılanmasında tamamlayıcı bir rol üstleniyor. Aramıza yeni katılan çalışma arkadaşımız Aybek Kök’ün de bilgi birikimiyle Bankamızın ‘danışman ve basiretli bankacılık” anlayışıyla verdiği hizmetlere önemli katkısı olacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Alternatif Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Aybek Kök ise ‘’Sermaye piyasalarındaki 20 yılı aşkın deneyimiyle müşterilerinin varlıklarına değer katan Alternatif Yatırım'da görev almaktan mutluluk duyuyorum. Alternatif Bank’ın iştirakleriyle birlikte oluşturduğu sinerjiyle hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceğine yürekten inanıyorum.” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.