Alternatif Bank Mobil

Ücretsiz İNDİR - App Store'da Play Store'da Huawei Store'da
İndir

Basın Bülteni ve Duyurular

Alternatif Bank, 2017 finansal sonuçlarını açıkladı:

16 Şubat 2018

Alternatif Bank aktif büyüklüğünü yüzde 18,2 artırarak 20,8 milyar TL’lik hacme ulaştı

Alternatif Bank konsolide sonuçlara göre, toplam aktif büyüklüğünü bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 18,2 artırarak 20,8 milyar TL seviyesine yükseltti. Bankanın kredileri yüzde 24,3 artarak, 14,6 milyar TL’ye ulaşırken; mevduat hacmi ise yüzde 27,8 oranında artışla, 11,2 milyar TL’ye yükseldi. 2017 yılında bankanın öz kaynakları yüzde 33 artış göstererek 1,7 milyar TL’ye, net kârı ise 89 milyon TL’ye ulaştı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, banka olarak bu performanslarının, müşterilerini anlama ve onlara yakın olma yaklaşımlarının yanı sıra, çalışanların gösterdiği özverili bir danışmanlık hizmeti sunma gayretinden kaynaklandığını vurguladı. Özellikle kredi hacmindeki artışta, Kredi Garanti Fonu ile piyasaya sağlanan pozitif etkinin de önemli payı olduğunu belirterek, KGF teminatı altında, 1 milyar TL’yi aşan bir portföy ile Türk ekonomisinde kısa vadede istihdam ve altyapı sağlayacak projelere destek vermeye devam ettiklerini ifade etti.

Etkin risk yönetimi, üst düzey müşteri deneyimi ve sürdürülebilir büyüme

2018 yılında The Commercial Bank’ın uluslararası itibarı ve gücünün yanı sıra, Alternatif Bank’ın muhabir banka ilişkileri, yenilenen şube yapısı ve uzman çalışanları sayesinde hizmet seviyesi, iş hacmi ve finansal sonuçlar anlamında çok daha iyi bir performans sergileyeceklerini vurgulayan Gür, sözlerini şöyle tamamladı: “2018 yılında, hissedarımızla oluşturduğumuz sinerjiyi artan bir ivme ile sürdürerek, hem Türk finans sektöründe hem de uluslararası bankacılık faaliyetlerinde çok daha güçlü ve etkili bir Alternatif Bank göreceğiz. Önümüzdeki dönemde, etkin risk yönetiminden taviz vermeden, Türkiye’nin iş ve ticaret dünyasına katma değer sunarak sürdürülebilir büyüme yolculuğumuzu devam ettireceğiz.”

QR kodu okutarak Alternatif Bank Mobil uygulamasını hemen indirebilirsiniz.

qr code phone

QR kodu okutarak Alternatif Bank Mobil uygulamasını hemen indirebilirsiniz.

qr code phone