Alternatif Bank’a Özel, Özel Bankacılık! ‘Private Banking’

11 Nisan 2019

Alternatif Bank, özel bankacılık müşterileri için ‘danışman bankacılık’ anlayışıyla sunduğu terzi usulü hizmetlerini “Private Banking” çatısı altında topladı. Yeni segmentin lansmanını ise sanat dünyasında 50. yılını kutlayan ve şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran, sevilen sanatçı Erol Evgin’in konserine ana sponsor olarak gerçekleştirdi.

Konser öncesi Türkiye ve Katar’dan pek çok önemli misafirin katılımıyla gerçekleştirilen özel davette konuşan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “Alternatif Bank olarak müşterilerimize kusursuz hizmet sunmak üzere, ‘Danışman Banka’ anlayışımızla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni segmentimiz Private Banking ile müşterilerimize gerek bankacılık gerekse bankacılık dışında hayatlarının farklı alanlarında ayrıcalıklar yaşatmayı hedefliyoruz. Bu amaçla terzi usulü geliştirdiğimiz hizmetlerimizi Alternatif Bank Private Banking adı altında bir araya getirdik. Özel bankacılık müşterilerimiz için, varlık yönetimi, sigorta danışmanlığı, yatırım gibi pek çok hizmetle işlerine ve birikimlerine değer katan, uzun soluklu yol arkadaşları olmayı hedefliyoruz.” dedi.

Alternatif Bank Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yeşim Şimşek ise, “Alternatif Bank Private Banking çatısı altında, kişiye özel hizmet sunan deneyimli müşteri ilişkileri yöneticilerimizle özel bankacılık müşterilerimizin her an yanlarında olmayı hedefliyoruz. Müşterilerimizin bankacılık ve yatırım ihtiyaçları kadar, onlara eşsiz deneyimler yaşatacak faydalar da sunacağız. Diners Club Card ile birlikte dünya çapında 800’den fazla lounge’a ücretsiz erişim, kolay mil kazanımı, seçkin restoranlarda çeşitli ayrıcalıklar, havalimanlarında hızlı geçiş önceliği, Zorlu PSM’deki gösterileri loca konforunda izleme imkânı gibi günlük yaşamlarına değer katacak pek çok uygulamamız bulunuyor. Müşterilerimize her an eşsiz bir deneyim yaşatmak için önümüzdeki dönemde bu uygulamalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz.” dedi.