Alternatif Bank Yönetimine Deneyimli İsim

29 Ağustos 2018

Alternatif Bank’ta Kurumsal ve Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine deneyimli isim Yeşim Şimşek atandı.

Gerçekleştirdiği marka değişimi ve yenilenen vizyonuyla müşterilerine özel bir bankacılık deneyimi yaşatmayı amaçlayan Alternatif Bank, yönetim kadrosunu önemli bir isimle güçlendirdi. Alternatif Bank’ın kurumsal bankacılık ve üst gelir grubuna yönelik bireysel bankacılık faaliyetlerini sektördeki önemli tecrübesiyle Yeşim Şimşek yürütecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, “Kurumsal bankacılık çatısı altında sunduğumuz hizmetlerimizin kalitesini ve müşterilerimizin memnuniyetini çok önemsiyoruz. Bu alanda yetkin bir danışmanlık hizmeti vermeyi ve müşterilerin tüm finansal ihtiyaçlarına özel çözümler üretmeyi hedefliyoruz. Kurumsal ve bireysel bankacılıktan sorumlu yeni genel müdür yardımcısı olarak aramıza katılan Yeşim Şimşek’in birikimiyle hedeflerimize önemli katkılar sağlayacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Yeşim Şimşek ise; “Danışman banka iddiasını her geçen gün büyüten Alternatif Bank Ailesi’ne katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Alanında tecrübeli, yetkin ve dinamik yönetim kadromuzla kurumsal ve bireysel bankacılığı “Birlikte Hep İleri” taşıyacağımıza eminim.” dedi.

Yeşim Şimşek Hakkında

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Yeşim Şimşek, kariyerine başladığı 1986’dan 2001 yılına kadar çeşitli bankalarda görev aldı. 2001 yılında katıldığı Garanti Bankası’nda 2004’e kadar Gebze Ticari ve 1. Levent Ticari şubelerinde şube müdürlüğü, 2004 – 2013 arasında İstanbul’da bölge müdürlüğü görevlerinde bulundu. Şimşek, son olarak 2013 – 2018 Mayıs tarihleri arasında Garanti Bankası’nın Ticari Bankacılık Pazarlama Koordinatörlüğü görevini üstlendi.