Basın Bülteni ve Duyurular

Alternatif Bank’ta Üst Düzey Atama

11 Haziran 2018

Alternatif Bank’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ebru Taşçı Firuzbay getirildi.

Marka değişim süreciyle birlikte insan kaynağı yönetimini de çalışan gelişimi odağıyla yeniden yapılandıran Alternatif Bank’ta, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün tecrübeli ismi Ebru Taşcı Firuzbay getirildi.

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, atamayla ilgili şunları söyledi: “Alternatif Bank olarak, kurum değerlerimizin başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza yansıtılmasını hedefliyoruz. İnsan kaynağımızın yetkinliği, müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin temelini oluşturması açısından büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, çalışanlarımızın gelişimine yönelik uygulamalarımıza devam edeceğiz. İnsan Kaynaklarından sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcımız Sayın Ebru Taşcı Firuzbay’ın finans sektöründeki tecrübesi ve stratejik bakış açısı ile bankamıza değer katacağına inanıyorum.”

Ebru Taşcı Firuzbay ise; “Bankacılık sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Alternatif Bank Ailesi’ne katılmaktan mutluluk duyuyorum. Tecrübeli yönetim ekibimizin desteği ile bankamızın hedef ve stratejileri doğrultusunda insan kaynağı yönetimimizi, yeni nesil uygulamalarla geliştirerek çalışanlarımızı geleceğe hazırlayacağız. Hedefimiz çalışanlarımızla birlikte kurum kültürümüzü destekleyerek Alternatif Bank’ı işveren markası olarak da güçlendirmek olacaktır.” dedi.