Basın Bülteni ve Duyurular

Alternatif Menkul’e Deneyimli Genel Müdür

05 Haziran 2018

Alternatif Bank’ın iştiraki Alternatif Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine Attila Penbeci atandı.

Gerçekleştirdiği marka dönüşümü ve yeni stratejisiyle adından söz ettiren Alternatif Bank’ın iştiraki Alternatif Menkul Değerler A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden Attila Penbeci atandı.

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İştirakimiz Alternatif Menkul hem ticari hem de bireysel müşterilerimizin yatırım ve finansman ihtiyaçlarına özel çözümler sunma açısından önemli ve tamamlayıcı bir role sahip. Önümüzdeki dönemde iştiraklerimiz ile birlikte gerçekleştireceğimiz büyüme yolculuğunda Sayın Attila Penbeci’nin tecrübe ve bilgi birikimiyle önemli katkı yaratacağına inanıyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Atilla Penbeci ise Alternatif Menkul’un sermaye piyasalarında 20 yıldan uzun süredir faaliyet gösteren köklü bir kurum olduğunu belirtirken “Alternatif Bank ve iştirakleri olarak yaratacağımız sinerji ile ortak hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz.” dedi.