Koronavirüs Salgınına Karşı Aldığımız Önlemler

22 Mart 2020

Değerli Müşterilerimiz,

Koronavirus salgınının dünyayı etkisine aldığı bugünlerde sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı en büyük önceliğimiz. Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak ve bankacılık hizmetlerimizin devamlılığını sağlamak için aldığımız önlemler hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Kendi çalışma ortamlarımız için Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmelerini yakından takip ediyor, bu doğrultuda tüm çalışanlarımıza sürekli bilgilendirme ve hatırlatmalarla birlikte sosyal mesafenin artırılmasını sağlayacak önlemler almaya devam ediyoruz.

Eğitim ve etkinliklerin ertelenmesi, iş seyahatleri ve toplantıların asgari düzeye indirilmesi, şube ve genel müdürlük çalışanlarımız için uzaktan bağlantı ve evden çalışma modeli uygulamaları gibi önlemlerin yanı sıra tüm lokasyonlarımızda ve ATM'lerimizde yüksek hijyen standartlarında temizlik çalışmaları yürütüyoruz. Bunlara ek olarak şubelerimizde para ile teması olan çalışanlarımızın eldiven ve maske gibi koruyucu ekipmanlar kullanmasını sağlıyoruz.

Bu süreçte bankacılık hizmetlerimizi tüm şubelerimizde 12.00 - 17.00 saatleri arasında sunmaya devam ettiğimizi belirtmek istiyoruz..

Bununla birlikte, sizin ve çevrenizdekilerin sağlığı için mümkün olduğunca evde kalmanızı, alışverişlerinizde nakit yerine banka kartı veya kredi kartı ile ödemeyi tercih etmenizi öneriyor, bankacılık işlemleriniz için öncelikli olarak yenilenen Alternatif Bank İnternet ve Mobil Bankacılık kanallarımızı, ATM ve Müşteri İletişim Merkezimizi kullanmanızı rica ediyoruz.

İşlemlerinizi şube dışı kanallarımızdan kolaylıkla gerçekleştirebilmeniz için:

• ATM’lerden günlük para çekme limitini 3.000 TL’ye yükselttik.
  • 17 Mart 2020 tarihi itibariyla İnternet ve Mobil Bankacılık kanallarımız üzerinden EFT ve havale işlemlerini 30 Nisan 2020 tarihine kadar ücretsiz hale getirdik. Yenilenen mobil bankacılık uygulamamızı buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Aldığımız önlemlerin amacına ulaşmasında göstereceğiniz destek ve hassasiyetiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.