Koronavirüs Salgınına Karşı Aldığımız Önlemler

27 Mayıs 2020

Değerli Müşterilerimiz,

Koronavirus salgınının dünyayı etkisine aldığı bugünlerde sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığı en büyük önceliğimiz. Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak ve bankacılık hizmetlerimizin devamlılığını sağlamak için aldığımız önlemler hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

Kendi çalışma ortamlarımız için Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın yönlendirmelerini yakından takip ediyor, bu doğrultuda tüm çalışanlarımıza sürekli bilgilendirme ve hatırlatmalarla birlikte sosyal mesafenin artırılmasını sağlayacak önlemler almaya devam ediyoruz.

Eğitim ve etkinliklerin ertelenmesi, iş seyahatleri ve toplantıların asgari düzeye indirilmesi, şube ve genel müdürlük çalışanlarımız için uzaktan bağlantı ve evden çalışma modeli uygulamaları gibi önlemlerin yanı sıra tüm lokasyonlarımızda ve ATM'lerimizde yüksek hijyen standartlarında temizlik çalışmaları yürütüyoruz. Bunlara ek olarak şubelerimizde para ile teması olan çalışanlarımızın eldiven ve maske gibi koruyucu ekipmanlar kullanmasını sağlıyoruz.

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında bir süredir dönüşümlü hizmet vermekte olan şubelerimiz 01.06.2020 tarihi itibarıyla kendi hizmet noktalarında 09:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermeye başlayacaktır.

Sosyal mesafemizi korumak için bankacılık işlemleriniz için öncelikli olarak internet ve mobil bankacılık kanallarımızı, nakit ihtiyaçlarınız içinse ATM’lerimizi kullanmanızı rica ederiz.

Her türlü bilgi için; 444 00 55 no’lu Müşteri İletişim Merkezimizi arayabileceğinizi hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.

Şubelerimizin iletişim bilgilerine ulaşmak için tıklayın.